ACT – nieuwe SEO werkmethode

SEO werkmethodeWij hebben de SEO werkmethode ACT ontwikkeld voor online adviesbureau FirstOnline. Deze unieke werkmethode kan worden ingezet als marketinginstrument bij het werven van nieuwe SEO projecten. Opdrachtgevers willen een goed verhaal en ACT maakt dit duidelijk.

Toelichting op de SEO werkmethode

De basis van online succes wordt bepaald door 3 peilers (A.C.T.):

Autoriteit
Content
Techniek

Dit is de SEO 3-eenheid en je kunt alleen scoren wanneer je bouwt op alle 3 de peilers.

Ad. 1 Autoriteit

Iedereen snapt dit in het echte leven maar ook online kun je werken aan je populariteit. Dat doe je door ervoor te zorgen dat anderen (websites) naar jouw website verwijzen omdat jij iets hebt dat jou speciaal maakt.

  1. Je hebt bijzondere content op je site;
  2. je levert iets in ruil dus er is wisselwerking;
  3. Je betaalt voor een link;
  4. je hebt een goede samenwerking.

Ad. 2 Content

Google is pas content als jouw content op orde is! Wij zorgen voor uitstekende inhoud. Content moet origineel en verleidelijk zijn. Wij schrijven teksten, zorgen voor fotografie en maken de mooiste video’s.

Ad. 3 Techniek

Techniek omvat een enorm aantal criteria waaraan een website moet voldoen. Denk daarbij aan de netheid van de programmeercode, de snelheid van de website, het aantal links dat niet werkt, het gebruik van een titel tag en de description tag, mobiele versie, cachemanagement, gestructureerde data en het werken onder SSL.

8 belangrijkste Google Ranking Factoren

PS: Bekijk de top 8 Google rankingfactoren?
PPS: Amadeos is specialist in marketing

Bewaren

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.