tawk-to-live-chat-via-website

Live chat via je website

tawk-to-live-chat-via-websiteAls marketeer ben ik van mening dat je in een concurrerend werkveld zo moet communiceren zoals de klant dat wilt. Persoonlijk houd ik van eenvoud; wil je me spreken dan bel je. Dan weet ik dat het dringend is. Echter, steeds vaker weet onze doelgroep niet eens meer hoe een telefoon werkt; nummers intypen .. dat is zo Y2K!

De mens van nu wil mailen via Gmail, berichten via Messenger, spammen via WhatsApp en steeds vaker chatten via een directe, live verbinding met een specialist.

Ik heb het lang tegen gehouden maar ben nu zelf ook om. De app Tawk.to is kinderlijk eenvoudig in gebruik en een prettige kennismaking met dit middel. Binnen een WordPress omgeving heb je de  app letterlijk binnen een minuut operationeel. De gratis versie doet het heel goed maar wil je je eigen look en feel meegeven dan ben je voor minder dan € 10 per maand klaar.

live chat tawk toIk heb zelf de app op mijn telefoon geïnstalleerd en krijg meteen een melding wanneer iemand het chatvenster opent. Zeer handig. Kunnen we met z’n allen de bakelieten telefoon door de deur uit doen.

Let op, 3 keer overgaan

Het is extreem belangrijk dat er ook meteen, binnen 1 minuut, gereageerd wordt op een bericht via de app. Een bericht via de app is dus net zo belangrijk als een binnenkomend telefoongesprek en die wil je ook binnen 3 keer overgaan aannemen! Anders wordt een positieve ervaring negatief

About Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.