Direct marketing

irect Marketing

Ik ben een fan van 1-op-1 communicatie. Deze voorliefde is ontstaan in de jaren dat ik actief was als verkoper van documentsystemen en ERP software zelf actief ‘de klant’ moest opzoeken.

De aandacht die u wenst moet u ook uw relaties geven! Veel ondernemers schieten echter niet met scherp maar met hagel en dan is het grootste deel altijd mis.

Ik heb ruime ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van direct-marketingacties. Ik bedenk pakkende thema’s en werk acties uit. Goede instrumenten maken dit mogelijk. Ik zal u verbazen.
Een selectie van reeds ontwikkelde DM acties

Yes, We’re Open!
Hijink Advocaten is een middelgroot kantoor in Arnhem met 20 medewerkers. Voor het kantoor hebben wij gezocht naar een manier waarop zij zich positief kunnen onderscheiden. Gekozen is voor ‘openheid’. In mijn advies heb ik het begrip openheid uitgewerkt in 7 punten waarmee openheid gecommuniceerd kan worden. Deze punten zijn verwerkt in de bedrijfsvoering.

Off’Days
De benaming van de halfjaarlijks terugkerende actieperiode voor de winkelketen Woods Kinderkleding.

Approach to Coach
Een samenwerkingsproject gericht op het werven van meer klanten voor een coachingsbureau en een golfbaan.

Goal in one
Een marketingactie gericht op HRM managers waarbij tijdens het golven op een pitch & put baan gepleit wordt voor het verbeteren van relaties in een 1 op 1 relatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Salesmanager en een van zijn verkopers die samen gestructureerd uurtje golven met een doelstelling. De relatie verbeteren.

Laat die pannen toch staan!
Een directmarketingactie waarbij middels ‘geeltjes’ op de voordeur mensen worden uitgenodigd te komen eten bij een lokaal eetcafe.

Meet u al waar u aan toe bent?
Een directmailactie gericht aan retailers waarin een meetlint werd toegestuurd. Het symbolische meetlint maakt duidelijk dat wij eigenlijk zonder meetinstrument alleen maar gissen. Deze actie werd uitgevoerd voor een leverancier van klantentellers.
Wanneer is uw volgende actie?

Nodig mij uit voor een gesprek via 026 44 30 117 en samen gaan wij voor een succesvolle DM actie.

Met vriendelijke groet,

Amadeos, inspireert ..

Psst: Of laat u inspireren door Nike: ‘Just do it’