Verkoop management

Wil e replace me?

Ik denk van niet. Door de verder gaande groei van verkoop via internet zou je kunnen denken dat verkopend personeel een uitstervend ras is. Maar automatiseren kan iedereen en de technische voorsprong van nu is zelden van lange duur.

Aanhoudend onderscheid maak je met collega’s. Ik merk dat mijn klanten met webwinkels het met name goed doen omdat zij graag in de telefoon kruipen, en dat wordt gewaardeerd.

Wie schrijft die blijft!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als verkoper en denk graag met u mee. Het is gezond om uw verkooporganisatie periodiek te evalueren. Hoe loopt het? Waar gaat tijd verloren en hoe kunnen wij de verkooporganisatie verbeteren?

Veel verkopers moeten het doen zonder relatiebeheersoftware. Dit is onvoorstelbaar. Al is uw onderneming nog zo klein, wanneer u niet gestructureerd en integraal de communicatie met uw relaties vast legt dan gaat u nat. Niemand kan alles onthouden en dat moet u ook helemaal niet willen. Het enige dat u moet onthouden is de inlogcode voor het CRM systeem!

I need tools, powertools!

“Don’t call us, we’ll call you”.

Met dit zinnetje worden veel verkopers dagelijks de laan worden uitgestuurd. Als ondernemer en marketeer moet u zorgen dat uw verkopers de juiste tools in huis hebben om prospects te overtuigen. Amadeos ontwikkelt deze gereedschappen graag voor u. Onze ideeën zijn onbeperkt en voor elk budget geschikt. Wij geven uw verkopers ‘firepower’ waardoor zij zich zeker voelen als ze op jacht gaan.

Voorbeelden van tools zijn:

  1. goede organisatie
  2. goede producten
  3. innovaties
  4. give a ways
  5. DM campagnes
  6. documentatie
  7. online tools
  8. videos
  9. beurspresentaties

Bewaren