Een persoonlijke noot

Het uitdenken van systemen waarmee ik mijn werk kan vereenvoudigen en mijn leven kan veraangenamen is een van mijn passies. Een permanent proces van reflectie maakt mijn beperkingen inzichtelijk.

Ik probeer de oorzaak altijd bij mij zelf te leggen. Via zelfstudie en dialoog krijg ik nieuw inzicht waarmee ik mijn voordeel doe.

Ik, laat mij inspireren ..

Ik vind het fantastisch om met anderen te spreken over de onderwerpen die mij boeien. Ik doe dit het liefst tijdens een lange wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand en kunnen wij leren van elkaar!

Hieronder schrijf ik gedachten van mij af omdat het helpt mijn mening te vormen. Spreekt een onderwerp u aan en wilt u van gedachten wisselen? Bel mij dan. Maar als ik mag kiezen dan ontvang ik het liefste een e-mailbericht via: info@amadeos.nl

Zum wohl,

Remo Natali – Amadeos

NS
Socrates was van mening dat ontwikkeling alléén tot stand kon komen via de dialoog. Lezen was niet voldoende. Dat is dan ook de reden dat hij zelf nooit een letter op papier heeft gezet. Zijn leerling Plato heeft Socrates’ ideeën in schrift vastgelegd in de vorm van ‘dialogen’.