dansen met janssen

Dansen met Janssen

Deze week was ik getuige van het persmoment met Hugo – dansen met Janssen – de Jonge. Ik was vrolijk verrast door de opeenstapeling van volledig legitieme verkooptrucjes. Even later geeft Jensen zijn draai. 

Ik tel de volgende trucs:

 1. Communicatie via de MSM op prime time
 2. Een, min of meer, goed geoefende pitch
 3. Unieke verkoop argumenten benoemen
 4. Het voordeel voor de klant benoemen
 5. Schaarste creëren
 6. Enkele vette slogans
 7. Een goed te onthouden telefoonnummer
 8. Een betrouwbare look en betoverende glimlach
 9. Oproep tot actie

Ik ben Hugo – dansen met Janssen – de Jonge ontzettend dankbaar voor deze gratis verkooptraining.

 1. Elke ondernemer op zoek naar meer omzet moet dit fragment bekijken
 2. Mijn spellingscorrector vond geen spelvouten
 3. Miljoenen mensen zijn enthousiast over deze man en volgen hem
 4. Je krijgt in minder dan 3 minuten een uitstekend beeld van De Jonge in zijn rol als Minister van VWS én daarbij, geheel gratis en voor niets, 9 verkoop bevorderende tips waarmee jij jouw, door hem beschadigde onderneming, vol goede moed, weer op kunt bouwen
 5. Let op, ik weet niet hoe lang dit fragment op YouTube blijft staan, kijk snel
 6. Dus luister, voor winst in grote spronge, naar onze vriend, Hugo de Jonge
 7. Directe link naar de video
 8. Ik ben, meestal, heel betrouwbaar, heb zelfs een smeerdiploma en mijn eigen verstand
 9. Zolang de redactie dat toestaat surf je naar

NS
Heb ik trucs gemist? 

NNS
Mooi ook dat ondersteunde beeldmateriaal op de achtergrond. ‘Ik stroop mijn mouw op.’

NNNS
Het volledige persmoment vind je vooralsnog hier. Tenenkrommende opmerkingen.

Disclaimer:
Ik ga ervan uit dat de minister van VWS zijn best doet maar dat is voor mij niet goed genoeg en in mijn optiek behoorlijk onvoorzichtig. Ik zou niet in zijn schoenen willen staan en wat wijsheid is zullen we helaas nooit weten. Ik wens jullie veel rust en wijsheid en wellicht een mooie zomer. Succes allemaal.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.