De Vries Taaltrainingen

Yes, nieuwe oplevering!

Voor Luutsen de Vries van De Vries Taaltrainingen hebben wij vandaag de nieuwe website opgeleverd en het mooiste kan ik je nu niet eens laten zien; dat is de functionaliteit achter de schermen. De Vries Taaltraining ontwikkeld taaltrainingen voor MBO onderwijs in Nederland. Wij hebben voor een tool ontwikkeld waarmee dhr. De Vries geheel zelfstandig licentiecodes kan uitgeven, beheren en monitoren.

Oops .. technisch gebrabbel!

Dit online dashboard spreekt dynamisch de taaltrainingen aan die in WordPress zijn aangemaakt. Dit is een React JS dashboard gekoppeld aan WordPress door middel van de WordPress REST API. Zo realiseer je een specifieke beheeromgeving zonder het onnodig belastende WordPress uiterlijk en zonder de niet relevante functies. Dit werkt prettiger voor de gebruiker en dat is toch wat je wilt als developer.

Wij worden daar zelf in ieder geval zeer vrolijk van; projecten die verder gaan dan alleen een mooi plaatje.

Wij kicken op functionaliteit. Toeters en bellen waarmee je een website aantrekkelijk maakt voor de bezoeker of super efficiënt in het gebruik voor onze opdrachtgever!

And now?

Als marketeer gaan wij De Vries Taaltrainingen nu helpen met het vermarkten van deze mooie trainingen want aan alleen een mooie en functionele website heb je natuurlijk niets. Je zult hem ook moet ‘pluggen’ bij de doelgroep; in dit geval de taaldocenten bij de ROC’s in Nederland. Een duidelijke doelgroep die goed de benaderen is.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.