Kendama

Als je zo goed bent .. laat het dan zien! Ja, dat is nogal een statement. Als (web) marketeer help ik dagelijks mijn opdrachtgever bij het vinden en behouden van de juiste doelgroep; bestaande klanten verwennen en op zoek naar nieuwe klanten. En als ik dat voor een ander doe, waarom zou ik het dan ook niet voor mij zelf doen? Dat is de reden dat ik diverse projecten op eigen titel in de markt introduceer waaronder de verkoop van kendama via kendamashop.nl

In mijn optiek kun je maar op 2 manieren overleven.

  1. je biedt een zeer breed assortiment aan de hele wereld;
  2. Je richt je zeer specifiek op een product en probeert op dat vlak dan ook werkelijk een absolute sterstatus te behalen.

Een japans behendigheidsspelletje

Koop je kendama op kendamashop.nl

Een van die projecten is Kendamashop.nl. In 2017 kwam ik in aanraking met dit houten speelgoed tijdens een bezoek aan een vriend in Duitsland. Kendama’s waren daar de laatste rage en ik dacht ‘wat hier scoort zal het ook in Nederland goed doen’. Niets was minder waar. Het is hier, tot op de dag van vandaag, nooit een rage geworden hetgeen niet wil zeggen dat er geen vraag naar is. Zo kwam dus vorige week de eerste bestelling binnen via de proeftuin die ik had opgetuigd.

Aanvullend zoektermonderzoek geeft hoop dus is investeer deze week 8 uurtjes in het schrijven van SEO content, het bijwerken van de site en het pushen van de URL via diverse domeinnamen met een goede domain authority en social media kanalen. En ik moet op zoek naar 2 extra leveranciers om een geloofwaardig basis assortiment te presenteren want een keuze uit 1 .. is geen keuze.

jouw kendama koop je via kendamashop.nl

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.