volkswagen t6 california digital nomad

Geen zin

Vanochtend kwam ik maar niet tot werk. Switchen tussen allerlei ditjes en datjes. Pielen met Google Agenda, hangen in gedachten en gewoon geen zin om aan een project te starten. Ik werk vanochtend in een goed gekoelde kantooromgeving en niemand om mij heen. Eigenlijk heel comfortabel, rustig en toch voel ik me niet goed.

Ik zie mijn appel liggen en besluit naar buiten te gaan. Mijn gedachten te verzetten. Het is er heerlijk, hij is heerlijk. Ik wandel heel langzaam en genietend van mijn Kanzi kom ik in een andere stemming. Ik besluit om een SEO tekst te schrijven en dan nog voor de middag terug naar huis. Plaats nemen aan kop van de keukentafel met uitzicht op de zonnige tuin en een verfrissende bad. Verandering van omgeving doet mij goed.

Dat is het mooie aan mijn leven. Ik kan werken waar en wanneer ik maar wil. Leven als een digital nomad; een droom die ik al bijna 25 jaar heb en nu vervuld gaat worden.

Het doet mij goed, opstaan van mijn werkplek, door de deur naar buiten en heel, heel langzaam lopen. Ik noem het slenteren. Ik slenter en krijg rust. Slenter jij wel eens? Wat doet het met jou? Je kunt ook met iemand slenteren. Probeer het eens. Pas het tempo aan, nog verder omlaag, ja, en kijk eens hoe de ander reageert :)

NS
Grappig, ik heb sinds februari geen dag meer thuis gewerkt en nu iedereen weer naar de zaak aan het rijden is ga ik thuis weer aan de slag. Anticyclisch.