Door wie ben jij bekeken?

Ik schrijf regelmatig over de onderwerpen waar ik aan ‘werk’. Ik publiceer dan via LinkedIn een samenvatting van deze tekst en verwijs dan door naar de volledige tekst op mijn site.
Als ik er – LinkedIn – toch ben dan spiek ik ook altijd even snel in de lijst met mensen die mijn profiel hebben aangeroepen. Als ik interessante aanknopingspunten zie dan neem ik contact met ze op om het verder te onderzoeken.

Deze week werd ik gewogen door F. uit Venezuela, Freelancer at Remotasks.com. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Remo tasks. Ik heb zoveel verschillende takenlijstsysteempjes: Trello, Evernote, geeltjes, meerdere whiteboards op verschillende locaties en natuurlijk mijn homemade CRM applicatie. Het klinkt beklemmend als ik er zo over schrijf maar weet je wat nu zo mooi is? Geen van al die taken moet uitgevoerd worden. Eigenlijk zijn het dus geen taken maar is het ‘potentieel werk’ dus niet noodzakelijk want alles loopt.

En als het echt belangrijk is dan schrijf ik met inkt, op mijn linker, hand. Opdat ik niet vergeet.

Remotasks.com, een leuk concept. It wasn’t me. Check it out.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.