online gangmakers

Gangmakers .. het meest inspirerende ‘koekje’

Ik heb voor meer dan 100 klanten websites opgetuigd. Vaak was dit een eenmalige exercitie waar met veel passie aan is gewerkt tot het moment waarop hij live gaat. Alle partijen blij want het werk is af maar .. is dat eigenlijk wel waar?

Nee, dat is het niet. Een website moet je zien als een organisme; een levend wezen dat je moet scholen (updaten),  voeden (van content voorzien) en bijschaven (content aanpassen). Daarnaast moet je een website socialiseren (zorgen voor verkeer). Dit zijn allemaal werkzaamheden die voortdurend moeten worden uitgevoerd. Daar zijn functiebenamingen voor bedacht zoals webmaster en contentmanager.

Veel kleinere ondernemers willen echter bezig zijn met hun kernactiviteiten maar omdat de website een steeds grotere rol speelt bij het werven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten ontstaat toch een probleem. Er is vaak geen kennis of interesse ten aanzien van in websitebeheer en eigenlijk wil men daar helemaal niet mee aan de slag. Dus is er behoefte aan iemand die dat voor hen doet. Zoals de boekhouder zich ontfermt over de administratie verzorgen wij uw website.

Wij hebben pakketten ontwikkeld waarmee een ondernemer uit de voeten kan en verzekerd is van een website die een bijdrage levert. Gun je zelf de rust van een goed lopende website; een website die rendeert. FirstOnline.

Wij zorgen voor de gang. Wij plannen het beheer. Wij draaien de updates. en regelen de rapportage.

Wil je weten uit welke pakketten je kunt kiezen? Bel mij dan via 026 44 30 117 of stuur even een bericht.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.