eerste letter naar hoofdletter

Een voornaam begint met een HOOFDLETTER

Ik ben vandaag heerlijk rustig opgestaan. Daarna – ja, niet ervoor – lekker met de hond gewandeld en nog een paar pagina’s gelezen in ‘Wandelen’ van Thoreau. Onderweg naar kantoor geniet ik van de rust op de snelweg. Om 8 uur de Waalbrug over, nagenoeg geen verkeer. Zo mooi. Nu op kantoor aan de gang, gangmakers binnen handbereik.

Ik vind het belangrijk om, als ik iemand een bericht stuur, de voornaam te gebruiken en die begint natuurlijk met een HOOFDLETTER. Helaas is mijn bronbestand niet zo schoon. Maar gelukkig bestaat Excel met 2 super handige functies ..

Hoe verstuur jij je e-mailing? Ik maak gebruik van het voordelige Mailerlite. Voor de helft van de prijs heb je een uitstekend alternatief voor marktleider Mailchimp.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.