als het niet werkt pas dan iets aan

Pas iets aan ..

Als stagiair ben je natuurlijk op zoek naar een leerplek en het leereffect zit hem soms in kleine, grote situaties. Vandaag werk ik met Max in ons kantoor in Nijmegen. Hij vraagt of ik een verlengsnoer voor hem heb; zijn adapter kabel komt niet tot aan de vergadertafel.

Ik kijk en vertel hem dat hij de tafel uit zijn opstelling moet trekken, dichterbij, zodat de kabel wel genoeg lengte heeft. Natuurlijk, niet mijn idee maar geïnspireerd door ‘The Best of The Best of The Best .. Sir!’

Als iets in jouw omgeving niet bevalt, pas dan je omgeving aan. Dat werkt zowel thuis als ook op de zaak.

PS: ‘He has no clue about why we are here’. Geweldig toch, zo’n existentiële vraag in de MIB context.
PPS: Dat aanpassingsvermogen vind ik zo ontzettend gaaf aan de mens, als soort
PPPS: Hoewel ik persoonlijk wel wat aanpassingsproblemen schijn te hebben, aldus volgens de mensen om mij heen maar dat ligt geheel buiten mijn verantwoordelijkheid natuurlijk

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.