Waarom kent iedereen dat kleine stadje?

Ik weet het wel!

De ‘Toren van Pisa’ is wereldberoemd en iedere toerist in het noordelijke Italië reist af naar deze stad met zijn bijzondere toren.

Eigenlijk wel bijzonder dat een ontwerpfout de stad Pisa heeft laten uitgroeien tot één van de bekendste steden van Italië. De toren van Pisa is anders. De toren van Pisa is uniek en dat willen wij met eigen ogen zien.

Fundament

Wanneer we dit succes proberen te verklaren dan moeten we toegeven dat de marketing van Pisa wel op een goed fundament is gebouwd. De combinatie van een uniek aspect en een intensieve campagne bepalen het succes.

Amadeos helpt ook uw onderneming aan een ‘eigen toren’ waarbij wij unieke kenmerken uitwerken en accentueren. Bel mij voor een goed gesprek via 026 44 30 117. Daar worden we beiden wijzer van.

Met vriendelijke groet,

 

Amadeos, inspireert ..

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.