Der Junge mit den Goldhosen

In mijn jeugd speelde er op de Duitse zender een serie met de titel: ‘Der Junge mit den Goldhosen‘. Het is meer dan 40 jaar geleden dat ik dit zag, die serie over een gewone jongen die in het bezit komt van een magische broek; hij hoeft zijn hand maar in zijn zak te steken om geld te vinden. Ik vond dat toen supergaaf en fantaseerde over deze Goldhose. Hoe gaaf zou het zijn als ik ook zo’n broek zou hebben en in mijn levendige fantasie was dat gewoon mogelijk.

Inmiddels ben ik 40 jaar verder en veel wijzer, denk ik, alhoewel. Regelmatig denk ik terug aan deze serie. Hoe gaaf zou het zijn?

Zojuist heb ik via mijn social media kanalen een nieuwe update geplaatst ten aanzien Loommania. Dit is een van mijn eigen projecten en niet meer dan een eenvoudige webshop, 100% gespecialiseerd in de verkoop van Rainbow Loom speelgoed.
Deze shop heb ik een jaar of 5 geleden gelanceerd waarna deze binnen 3 maanden piekte op een belachelijk hoge omzet van net geen 100.000 in juni 2015. Helaas en geheel tegen mijn verwachting* vlakte deze omzet extreem snel af naar enkele duizenden euro’s per maand, tot op de dag van vandaag. Omzet die mij toekomt zonder dat ik daar iets voor hoef te doen behalve dan, een keer per maand een tekstje te schrijven en publiceren via:

  1. een van mijn eigen websites,
  2. mijn eigen social media kanalen,
  3. mijn eigen e-mailbestanden of
  4. via een externe marketeer.

Iedereen een Goldhose?

Natuurlijk wil iedereen een wel zo’n Goldhose maar die zijn nu eenmaal erg zeldzaam. Het goede nieuws is dat ook jij, met werk en investering vooraf een geautomatiseerde geldmachine kunt samenstellen en in bedrijf nemen.

Het mooie van online vindbaarheid is dat je er vaak heel erg lang profijt van hebt. Ja, het is niet makkelijk, in den beginne maar met doorzettingsvermogen kom je er, ook nu nog. Daarom, hop hop, kruip in die pen en schrijf, publiceer, promoot, push jouw project.

NS
Ik kon helaas geen fragment vinden van de oorspronkelijke Duitse serie. Ik zie zojuist wel dat er vrij recent een verfilming is gemaakt. Hij blijk een verhaal te zijn van Max Lundgren, ja, die heeft wel een paar leuke verhalen bedacht.

* ik dacht dat loomen een blijvertje zou worden net als
bijvoorbeeld lego en puzzelen; verkeerd gedacht :)

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.