Voor elke vrouw een nagellakje!

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het optuigen van Nagellakjes.nl. Amadeos was verantwoordelijk voor het bedenken van de domeinnaam en heeft zorg gedragen voor het installeren en paramatriseren van WordPress in combinatie met Woocommerce en enkele andere noodzakelijke plug-ins waaronder Yoast SEO, Mailerlite en Mollie PSP.

De meiden van Nagellakjes.nl hebben zelf zorg gedragen voor de volledige vulling van de website en het resultaat mag zich laten zien.

Ten aanzien van traffic wordt samengewerkt met Tradetracker en diverse joint promotions met webwinkels die zich op de zelfde doelgroep richten zonder concurrerend te zijn. Samenwerken maakt ons sterk.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.