Mijn Slijter

Levert ook aan u!

Enige maanden geleden kwam Erwin Wijdeveld bij mij met het verzoek hem te helpen met het realiseren van een internetsite voor zijn drankenhandel.

Erwin is franchisenemer bij Gall & Gall en had de bedrijfsnaam ‘Wijnhandel Wijdeveld’ in gebruik. Erwin levert echter meer dan alleen wijn en vanuit dat perspectief was de bedrijfsnaam suboptimaal. Bovendien is de bedrijfsnaam niet geschikt als URL voor een webshop omdat hij te moeilijk te onthouden is en speltechnisch te veel vraagtekens oproept.

Amadeos verbeterde de bedrijfsnaam

Op mijn advies heeft Erwin zijn bedrijfsnaam veranderd in ‘Wijdeveld, Wijnhandel & Slijterij’. Hiermee legt hij het accent op zijn grote liefde maar communiceert hij tevens zijn volledige aanbod.

Amadeos bedacht een nieuwe handelsnaam

Deze nieuwe bedrijfsnaam is ongeschikt als domeinnaam. Na onderzoek kwam Amadeos met de naam ‘mijnslijter.nl’ op de proppen. Sinds 22 mei 2008 is mijnslijter.nl een feit.

De webwinkel is geintegreerd met Ideal, Paypal en Tradetracker. Bestellingen komen als e-mail binnen en elke dag krijg Erwin een statusrapport. Ook geannuleerde bestellingen (bestellingen die halverwege zijn afgebroken) staan daarop waardoor Erwin commercieel actie kan ondernemen. De integratie met het Tradetracker affiliate netwerk zorg voor meeromzet. Er wordt alleen afgerekend op basis van gerealiseerde verkopen.

Doe het zelf

Erwin kan zijn site geheel zelfstandig onderhouden. De selecties in het assortiment verversen dynamisch waardoor de bezoeker als het ware kan trechteren en heel eenvoudig de juiste selectie kan maken.

Kijk gewoon eens op mijnslijter.nl

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.