Google Update

Onlangs heeft Google een nieuwe update uitgerold. De belangrijkste nu bekende aanpassing is de hoogte van het aantal karakters van de pagina beschrijving in de zoekresultaten.

Hoe kun je hier snel je voordeel mee doen?

Dit is echt kinderlijk eenvoudig. Vergroot de tekst van de pagina beschrijving van alle belangrijke pagina’s. Hierdoor zal deze specifieke pagina meer ruimte innemen binnen de organische resultaten. Meer ruimte vergroot de zichtbaarheid en dat heeft invloed op het aantal kliks.
Meer kliks, in combinatie met een lage bounce rate, leiden tot een hogere ranking. Google heeft maar een doel; de best mogelijke pagina’s aanbieden aan haar klanten. Als jouw site scoort zal Google hem  belonen met een hogere ranking en dus, je voelt het al aankomen, meer kliks.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.