Affenda

Ondernemers willen in control zijn en accountants helpen daarbij. Deze beschouwing raakt langzaam maar zeker uit de tijd. Mede door de komst van online software, vereenvoudigt het administratieve werk en verandert de rol van accountants. Ondernemers hebben meer behoefte aan de adviserende, begeleidende rol van de fiscalist / accountant. En dat is precies waar Affenda toegevoegde waarde biedt. U kunt bij ons terecht voor uw jaarrekening en administratie, dat staat buiten kijf. Maar u zult ons vooral waarderen als sparringpartner voor uw ondernemen. We bieden sturing, overzicht en hulp bij het nemen van beslissingen voor de toekomst.

In 2015 ontwikkelden wij een van onze eerste sites in WordPress. Wij ontwerpen altijd zo veel mogelijk vanuit de kern van WordPress en maken dus minimaal gebruik van externe plugins. Dit heeft als voordeel dat updaten eenvoudiger en sneller is, de snelheid hoger is en er zelden of nooit conflicten optreden tussen code van diverse programmeurs.

Over Remo Natali

Ik ontwikkel ondernemingen en sta voor publiek dat applaudisseert en vraagt om meer! Dat is toch wat jij wilt? Ik vind het geweldig om met anderen te spreken over ‘wat er leeft’. Ik doe dit het liefst tijdens een lekkere wandeling of bij een sportieve activiteit. Dan komt meestal, op een heel ongedwongen manier, een goed gesprek tot stand, en leren wij elkaar kennen.