Rainbow Loom

Met een Rainbow Loom kit maak je te gekke elastieken armbandjes. Rainbow Looms zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar ook zeer onderhoudend voor volwassenen. Eigenlijk kan iedereen met een Rainbow Loom kit uren lang creatief bezig zijn.

De standaard Rainbow Loom Kit is samengesteld uit twee plastic template boards, een haak, 24 plastic sluitingen en 600 gekleurde elastiekjes. Hiermee kun je 24 armbandjes maken met verschillende patronen. Je kunt ze zo moeilijk maken als je zelf wilt!

Bekijk ook de Rainbow Loom video handleidingen op onze site.

Urenlang speelplezier met de Loomkit

Alléén de echte Rainbow Loom® Kits en Elastiekjes

Er zijn veel namaak en nep Rainbow Loom producten in Nederland in omloop via webshops en gewone winkels. Sommige producten hebben zelfs de naam Rainbow Loom op de verpakking staan. Deze nep producten zijn onveilig voor kinderen en niet getest in overeenstemming met de Europese en/of Nederlandse wetgeving. Ze kunnen lood en andere gevaarlijke stoffen bevatten, zijn van inferieure kwaliteit en hebben geen Rainbow Loom garantie.

Bij Loommania.nl Nederland verkopen wij alleen de officiële Rainbow Loom® Kits, elastiekjes en basisstations. Loommania is opgezet in samenwerking met Woods Kinderkleding.

Gratis verzenden vanaf € 50 of shop het in combinatie met de leuke kinderkleding van Woods :)