Klantspecifieke software

Klantspecifiek

Als je vandaag hetzelfde doet als gisteren, dan zal er morgen niets veranderen!

Veel ondernemers maken gebruik van standaard software voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Steeds vaker blijkt dat standaard niet goed genoeg is en niet voldoet. Met klantspecifieke aanpassingen kun je vaak een concurrentievoordeel behalen doordat jij je kunt onderscheiden van de standaard.

Ik pleit voor klantspecifieke toepassingen omdat u zich daarmee kunt onderscheiden en juist het onderscheidend vermogen maakt u bijzonder en geeft uw afnemer een reden om met u zaken te doen.

Nadelen

Het is natuurlijk niet vreemd dat u graag werkt met standaard software. Het is vaak de weg van de minste weerstand. U hoeft niet na te denken over wat belangrijk voor u is en als 972 anderen u reeds zijn voorgegaan .. dan zal het wel goed zijn!

Onderscheid

Ik laat u graag zien dat het zich loont om eerst goed na te denken en vervolgens een afgewogen keuze te maken uit standaard op klantspecifiek. Een keuze uit één is natuurlijk geen keuze!

Ontwikkelomgeving

Ik programeer mijn software in een combinatie van ontwikkelomgevingen. Webbased software wordt ontwikkeld binnen PHP in combinatie met mySQL. Aan de voorkant van de data maken wij gebruik van AJAX en JSCRIPT om een prettige userinterface te realiseren.

PC gebaseerd applicaties worden in de basis ontwikkeld binnen de uiterst krachtige DELPHI ontwikkelomgeving en mijn programmeurs hebben ook kennis van C++