Kendama kopen

Kendamashop.nl is een eigen project. Wij werken momenteel als webhoster en webdeveloper voor om en nabij de 400 klanten. Daarnaast onderhouden wij ook een 10-tal eigen online projecten. Omdat het leuk werk is, omdat we dan vol gas kunnen geven en alleen aan ons zelf tijd moeten verantwoorden én omdat wij er veel van leren.

Die kennis kunnen we dan voor jouw project inzetten. Als je bepaalde activiteiten vaker uitvoert dan bouw je een bepaalde routine en snelheid op waardoor je meer rendement haalt uit de tijd. Een succesvol online project; dat is toch wat je wilt.

Pas 4 jaar geleden hebben wij onze eerste eigen webshop gelanceerd. Wij hebben daarbij gekozen voor een standaard WordPress thema. Vervolgens hebben wij een Childtheme aangemaakt en het bestaande ontwerp op details aan onze eigen wensen aangepast. Dat is de meest efficiente methode en wij houden van efficient!

Die webshop in de verkoop van loombandjes van Rainbow Loom heeft sommige maanden voor een omzet over de 100k gezorgd. Nu, 4 jaar na de rage, genereert hij nog maandelijks meer dan 2k. Dat is interessant. Aansluitend op dit project ben ik in maart officieel van start gegaan met Kendamashop.nl; een webshop gespecialiseerd in de verkoop van kendama’s.

Je zult je afvragen wat een Kendama is?

Zwiep of vang de bal op verschillende manieren op het houten handvat en oefen coole trucs! In dit artikel geef ik antwoord op de vraag: ‘wat is een kendama?’

De Kendama is een eeuwenoud behendigheidsspel in een nieuw jasje; een traditioneel Japans stukje speelgoed. Het spel wordt gespeeld door mensen in alle leeftijden.

Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is met de kendama.

Hoe is de kendama opgebouwd?

De Kendama bestaat uit 2 delen: de bal en een greep. De bal noemen wij een ‘tama’ en heeft een gat zodat hij gevangen kan worden op de spits. De bal is met de greep (ken) verbonden door middel van een touwtje. De ken is samengesteld uit 2 delen: de basis greep en het deel dat de ‘sara’ wordt genoemd. De ken heeft cups in 3 maten. Een grote, een kleine cup op de sara en een nog grotere cup aan de basis van de ken. Die kun je allemaal gebruiken om de tama mee te vangen.

kendama kopen via de online kendamashop webshop
Een kendama is misschien het beste te beschrijven als een soort geavanceerde jojo. Ja, ook jojo’s verkopen wij via jojoshop.nl :)