Diamond Painting

Diamond Painting Goedkoop is een eigen project. Wij werken momenteel als webhoster en webdeveloper voor om en nabij de 400 klanten. Daarnaast onderhouden wij ook een 10-tal eigen online projecten. Omdat het leuk werk is, omdat we dan vol gas kunnen geven en alleen aan ons zelf tijd moeten verantwoorden én omdat wij er veel van leren.

Deze vaardigheden worden ingezet in de uitvoering van jouw project. Als je activiteiten vaker uitvoert dan vergroot je je snelheid zoals dat natuurlijk geldt voor elke vorm van sport. Onze oosterburen hebben daar een mooi spreekwoord voor: ‘Übung macht den Meister’. Op basis van routine, ervaring en snelheid kun je effectiever en efficiënter werken. Een succesvol online project; dat is toch wat je wilt!

Pas 4 jaar geleden hebben wij onze eerste eigen webshop gelanceerd. Wij hebben daarbij weloverwogen gekozen voor een standaard WordPress thema. Vervolgens hebben wij een childtheme aangemaakt en het bestaande ontwerp op details aan onze eigen wensen aangepast. Dat is de meest efficiënte methode en wij houden van efficiënt!

Die webshop in de verkoop van loombandjes van Rainbow Loom heeft sommige maanden voor een omzet over de 100k gezorgd. Nu, 4 jaar na de rage, genereert hij nog maandelijks meer dan 2k. Dat is interessant. Aansluitend op dit project ben ik in maart officieel van start gegaan met Diamondpaintinggoedkoop.nl; een webshop gespecialiseerd in de verkoop van diamond painting kits en kaarten.

Diamond painting is een relatief nieuwe kunstvorm waarbij afbeeldingen worden opgedeeld in patronen vergelijkbaar met de kruissteek. Kleine, glanzende tegeltjes worden vervolgens op het canvas aangebracht volgens een bepaald patroon. In dit artikel ga ik dieper in op de vraag: ‘Wat is diamond painting?’

Wat is diamond painting?

Het klinkt een beetje vreemd en eigenlijk ook zeer exclusief maar diamond painting is een nieuwe manier van ‘tekenen’ waarbij je met behulp van een pincet, zo klein zijn de diamantjes, een canvas doek gaat vullen volgens een bepaald patroon.

Wil je meer weten over diamond painting?

10 reden waarom Diamond Painting zo leuk is!

diamond painting kopen in onze online webshop

De laatste keer dat ik zo enthousiast was over het speelgoed van mijn kids was tijdens de hoogtij dagen van Rainbow Loom. En nu is er een nieuwe kunstvorm uit waar ik minstens zo enthousiast over wordt.

Hier is mijn top 10 waarom ik denk dat Diamond Painting gewoon geweldig speelgoed is:

Ook interessant:

  1. Kendamashop.nl
  2. Puttyshop.nl
  3. Jojoshop.nl