Ballenkanon.nl

Siboasi Sports Goods Technology Company Ltd is opgericht in 2006 te Dongguan, China. Onze onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van intelligente sportartikelen en sport geïntegreerde oplossingen. De producten worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen. Met een Siboasi ballenkanon heb je het beste hulpmiddel op de baan, je moet alleen nog zelf de ballen spelen, de rest regelen wij. Een Siboasi Tennisballenkanon doet het altijd en voor spelers op elk niveau, van amateur, clubspeler, toernooispeler tot professional.

Een Siboasi Tennisballenkanon doet het altijd en voor spelers op elk niveau, van amateur, clubspeler, toernooispeler tot professional.

Als ’s werelds eerste onderneming is Siboasi 100% gespecialiseerd in de ontwikkeling van intelligente sportartikelen die onder eigen merk worden verkocht. Siboasi heeft een eigen Research en Development Center. Wij werken met internationale experts en senior productmanagers helpen ons bij de ontwikkeling. Het R & D-team bestaat uit meer dan 30 binnenlandse en buitenlandse deskundigen en wij zijn toonaangevend in vier verschillende sportgebieden. Siboasi beschikt over meer dan dan 80 verschillende nationale patenten en meerdere certificaten waaronder CE.

Siboasi Ballenkanon

Op basis van de kernwaarden: oprecht, dankbaar, pragmatisch en progressief streven wij ernaar om ’s werelds meest betrouwbare leverancier van intelligente sportartikelen te worden waardoor eindgebruikers met veel plezier kunnen werken aan de verbetering van het speelniveau.