Verkoop management

Wil e replace me?

Ik denk van niet. Door de verder gaande groei van verkoop via internet zou je kunnen denken dat verkopend personeel een uitstervend ras is. Maar automatiseren kan iedereen en de technische voorsprong van nu is zelden van lange duur.

Aanhoudend onderscheid maak je met collega’s. Ik merk dat mijn klanten met webwinkels het met name goed doen omdat zij graag in de telefoon kruipen, en dat wordt gewaardeerd.
Wie schrijft die blijft!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als verkoper en denk graag met u mee. Het is gezond om uw verkooporganisatie periodiek te evalueren. Hoe loopt het, waar gaat veel tijd in zitten en hoe kunnen wij de verkooporganisatie verbeteren?

Veel verkopers moeten het doen zonder relatiebeheersoftware. Dit begrijp ik niet. Al is uw onderneming nog zo klein, wanneer u niet gestructureerd en integraal de communicatie met uw relaties vast legt gaat u nat. Niemand kan alles onthouden en dat moet u ook helemaal niet willen. Het enige dat u moet onthouden is de inlogcode voor het CRM systeem!

Klik hier voor een voorbeeld belscript met het doel afspraken te genereren voor een verkoopmedewerker waarbij via de belofte omzetgroei of kostenbesparing geprobeerd wordt een ingang te vinden bij potentiële afnemers.

Of bekijkt u eens dit belscript waarmee stagiaires op zoek gaan naar potentiële afnemers die open staan voor verbetering door ze uit te nodigen voor een vrijblijvende site-evaluatie.
Don’t call us, we’ll call you!

Het bekende zinnetje waarmee veel verkopers dagelijks de laan worden uitgestuurd. Wij brengen het in de praktijk ..