Business Development

Op eigen titel ontwikkel ik producten en concepten. First Online, Pegasis en 3D Selfieshop zijn handelsnamen van mijn hand.

Jaren geleden raakte ik geïnspireerd door de mogelijkheden van 3D printing. In 2015 is de technologie zo goed ontwikkeld dat de 3D printer zijn plaats kan vinden in vrijwel elk gezin. 3D printen sluit conceptueel volledig aan op mijn levensvisie: ‘creëer, ervaar en heb plezier’. In 2000 begon ik als webdeveloper en 15 jaar later maak ik de overstap naar 3D printen. Een logisch vervolg omdat de 2de en 3de industriële revolutie in elkaar overlopen én samengaan. Hoe gaaf is dat!

Woods Kinderkleding

Ongeveer 4 uur per week werk ik als marketeer voor Woods; een kinderkleding filiaalbedrijf met 3 winkels en een webwinkel. Ik ontwikkel alle marketing communicatieuitingen. Denk daarbij aan alle huisstijl producten, DM acties, e-mailnieuwsbrieven en webdevelopment. De laatste tijd leg ik een groot accent op Social Media Marketing en daarbinnen verleg ik de aandacht van Facebook naar Instagram.

The BobbleShop

Amadeos is exclusief distributeur van The BobbleShop. Met deze 3D scanner maak je zeer snel een 3D scan van een gezicht. Daarna stel je een avatar samen en een enkele dagen later krijg je een 100% uniek 3D figuurtje van jezelf in huis.

3D SelfieShop

Amadeos is de bedenker van 3D SelfieShop. Dit wordt een vereniging van fotografen die 3D full body scans kunnen maken van mens en dier. Binnen de formule wordt gewerkt met fotogrammetrie apparatuur en centrale 3D modelrealisatie en kleurbewerking zodat elk 3D figuur er even goed uit ziet.